Orionzone het participatierapport februari 2019

februari 2019

Ik heb Het Participatierapport Orionzone ( uw 800 reacties !!! feb 2018 ) gelezen

De gemeente Haarlem heeft de eerste 800 reacties ( okt, nov dec 2018) op de visie op de plannen voor de Orionzone verwerkt in een rapport

zie het rapport op http://bit.ly/participtierapport

3.2.5 Mobiliteit. Ik kan mij vinden in de stelling dat het parkeren in de Planetenwijk nu al tegen de grenzen aan loopt die houdbaar zijn. Veel meer auto’s er bij en het gaat vast lopen in de wijk. Het gaat erbij niet in dat er bewoners zijn die nu proactief naar de gemeente aangeven graag betaald parkeren willen invoeren samen met het invoeren van parkeervergunningen.
Ik krijg echter het idee dat de gemeente ons hier wenswoorden in de mond legt die door ons nooit en te nimmer zullen worden uitgesproken. de ‘brede steun voor deelauto’s ‘ is ook een twijfelachtige quote. De gemeente hoopt dat wij als bewoners hier ons massaal aan over geven. Dat is Wensdenken van de gemeente en geen realiteit. Hier wonen veel forensen !

3.2.6 Watermanagement
Weer een onderwerp die er, vermoed ik, door de gemeente zelf wordt ingebracht. Wij wonen op zand en er is geen water overlast. Wellicht in het Schoterbos. Leg ons, bewoners, geen worden in de mond die wij niet zelf uitspreken!

4) de Persoonlijke verhalen
Heel lief dat de gemeente hier verhalen vermeld die vertelt zijn door buurtbewoners. Het is fijn om te lezen maar neemt de zorgen die buurtbewoners hebben, om nu al greep te verliezen op de bouwplannen die in de 2 scenario’s uit de lucht kwamen vallen, niet weg.

Ernst Blok

Comments


Here's your chance to leave a comment!